Kom werken bij ons

Huh? Dit is de enige pagina in het Nederlands? Scherp, dat klopt. Wij zoeken voornamelijk in Nederland naar collega’s die ons willen helpen om de allergrootste hoesjesdrukker ter wereld te worden. Op zoek naar een flexibele baan met doorgroeimogelijkheden bij een gezellig bedrijf? Scroll down!

”Ik kan 12 hoesjes tegelijk printen, en jij?”

Own die printers

Spoiler-alert! Wij als hoesjesprintbedrijf hebben mokerveel printers. Van Roland UV-LEF en Epson Sublimatieprinters tot de huis-tuin-en-keuken A4-printer (oké, niet iedereen heeft meer een printer thuis; maar toch). De laatste officieuze telling komt tot 26 stuks. En jij leert alles over ze als je bij ons werkt.

Word een ster in tafelvoetbal

En echt belangrijke andere skills leer je ook bij ons, bijvoorbeeld tafelvoetballen. Schiet je naar onze hall-of-fame of schep op over je prestaties tijdens onze borrels. Als je dat gedoe achter die voetbaltafel zat bent, stel je gewoon zelf wat nieuws voor. Zolang het in ons pand past en dat geen indoorzwembad met suisbuis wordt, vinden wij het helemaal prima (al gaan we wel watertanden bij dit idee).

Tussenstand: 8-1. Rood bakt er niets van (edit: blauw is te fanatiek).

Onze Chief tech in zijn element naast zijn favo-vierkantemeter: de serverkast.

Automatiseer repeterend werk

Ons team is klein en gezellig. Dit houden we graag zo. Toch hebben we stevige groeidoelstellingen die we iedere keer met dezelfde hoeveelheid mensen halen. Dat klinkt top toch. Als jij vaak denkt ”kan dat niet anders…”, zit je bij ons op de juiste plek. Iedere handmatige handeling en elke repeterende taak kan geautomatiseerd worden. Althans, dat is onderdeel van onze visie: geautomatiseerde massapersonalisatie voor mobiele apparaten.

Open vacatures

Telefoonhoesjesdrukker

  • € 11, – tot € 14,- per uur

  • Part time

We hebben hem voor je, het pareltje der banen: telefoonhoesjesdrukker bij Printeers! Jij gaat alles leren over hoe je een telefoonhoesje of iPad hoes bedrukt met onze verschillende printers. Samen met de rest van het productieteam kijk je er naar uit om iedere dag honderden tot duizenden consumenten blij te maken met hun unieke hoesje.

Open sollicitatie

Om te starten met een cliché: Wij hebben altijd genoeg te doen. Ben jij na het rondkijken op onze website tot de conclusie gekomen: ik zie punten waarop ik iets kan bijdragen? Laat het ons weten! Stuur ons een open sollicitatie en vertel welke unieke skill(s) jij hebt die perfect uitgevoerd kunnen worden bij ons. Wij denken graag mee over een takenpakket voor jou dat past binnen ons team.