Kom werken bij ons

Huh? Dit is de enige pagina in het Nederlands? Scherp, dat klopt. Wij zoeken voornamelijk in Nederland naar collega’s die ons willen helpen om de allergrootste hoesjesdrukker ter wereld te worden. Op zoek naar een flexibele baan met doorgroeimogelijkheden bij een gezellig bedrijf? Scroll down!

Printeers in het kort

Printeers is één van de grootste Print on demand bedrijven in wearables. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefoonhoesjes of AirPod cases. Via onze partners hebben wij in 2022 vanuit Alkmaar honderdduizenden custom producten geleverd naar meer dan 80 landen. Dankzij onze focus op automatisering zijn we schaalbaar en groeien we hard. Met ons jonge team maken we ieder jaar groeiambities waar. Ons ultieme doel is een volledig geautomatiseerde printfabriek. Door te bouwen aan ons eigen productieplatform komen we hier iedere dag een stap dichterbij.

Open vacatures

Senior backend developer

 • 6200,- gebaseerd op 40 uur

 • 24 – 36 uur

 • Hybride werken

Als senior backend engineer werk je samen met onze twee medior developers en CTO aan de automatisering van onze printfabriek. Je hebt veel ervaring met Go en en kan dit direct inzetten om aan ons printplatform te bouwen. Je denkt graag mee over de inhoud van je code en geeft feedback aan de rest van het team om samen tot een beter resultaat te komen.

Medior Flutter developer

 • 4450,- gebaseerd op 40 uur

 • 24 – 36 uur

 • Hybride werken

Als medior Flutter engineer werk je samen met onze twee medior developers en CTO aan de automatisering van onze printfabriek. Je krijgt veel begeleiding en feedback en kan jouw werk meteen testen in de praktijk. Zo zie je direct resultaat van wat jij gebouwd hebt. Je werkt met Flutter/Dart, gRPC en Kubernetes aan onze front end.

Medior Angular developer

 • 4450,- gebaseerd op 40 uur

 • 24 – 36 uur

 • Hybride werken

Als medior Angular engineer werk je samen met onze twee medior developers en CTO aan de automatisering van onze printfabriek. Je krijgt veel begeleiding en feedback en kan jouw werk meteen testen in de praktijk. Zo zie je direct resultaat van wat jij gebouwd hebt. Je werkt met Angular/Typescript, gRPC en REST aan onze front end.

Medior backend developer

 • 4450,- gebaseerd op 40 uur

 • 24 – 36 uur

 • Hybride werken

Als medior backend engineer werk je samen met onze twee medior developers en CTO aan de automatisering van onze printfabriek. Je krijgt veel begeleiding en feedback en kan jouw werk meteen testen in de praktijk. Zo zie je direct resultaat van wat jij gebouwd hebt. Je hebt aantoonbare ervaring met Go en Postgres en werkt met gRPC en Kubernetes.

Telefoonhoesjesdrukker

 • € 11,40 – tot € 14,80 per uur

 • 8 – 36 uur

 • Flexibel werkrooster

We hebben hem voor je, het pareltje der banen: telefoonhoesjesdrukker bij Printeers! Jij gaat alles leren over hoe je een telefoonhoesje of laptop sleeve bedrukt met onze verschillende printers. Samen met de rest van het productieteam kijk je er naar uit om iedere dag honderden tot duizenden consumenten blij te maken met hun unieke hoesje.

Onderhoudsmonteur printers

 • € 3000 – tot € 3500 gebaseerd op 40 uur

 • 24 – 36 uur

 • Flexibel werkrooster

Als onderhoudsmonteur zorg je ervoor dat ons gehele machinepark, bestaande uit UV-printers en machines voor sublimatieprint, goed functioneert. Je bent verantwoordelijk voor het wekelijkse en maandelijkse onderhoud van onze printers en voert reparaties uit waar nodig. Ook ben je handig en kan je algemene klussen en reparaties binnen ons bedrijf uitvoeren.

Open sollicitatie

Om te starten met een cliché: Wij hebben altijd genoeg te doen. Denk jij na het rondkijken op onze website: “ik zie punten waarop ik iets kan bijdragen?” Laat het ons weten! Stuur ons een open sollicitatie en vertel welke unieke skill(s) jij hebt die perfect uitgevoerd kunnen worden bij ons. Wij denken graag mee over een takenpakket voor jou dat past binnen ons team.

”Ik kan 12 hoesjes tegelijk printen, en jij?”

Own die printers

Spoiler-alert! Wij als hoesjesprintbedrijf hebben mokerveel printers. Van Mimaki, Roland UV en Epson Sublimatieprinters tot de huis-tuin-en-keuken A4-printer (oké, niet iedereen heeft meer een printer thuis; maar toch). De laatste officieuze telling komt tot 26 stuks. En jij leert alles over ze als je bij ons werkt.

Word een ster in tafelvoetbal

Echt belangrijke andere skills leer je ook bij ons, bijvoorbeeld tafelvoetballen. Schiet je naar onze hall-of-fame of schep op over je prestaties tijdens onze borrels. Als je dat gedoe achter die voetbaltafel zat bent, stel je gewoon zelf wat nieuws voor. Zolang het in ons pand past en dat geen indoorzwembad met suisbuis wordt, vinden wij het helemaal prima (al gaan we wel watertanden bij dit idee).

Tussenstand: 8-1. Rood bakt er niets van (edit: blauw is te fanatiek).

Onze Chief tech in zijn element naast zijn favo-vierkantemeter: de serverkast.

Automatiseer repeterend werk

Ons team is klein en gezellig. Dit houden we graag zo. Toch hebben we stevige groeidoelstellingen die we iedere keer met dezelfde hoeveelheid mensen halen. Als jij vaak denkt ”kan dit niet anders?”, dan zit je bij ons op de juiste plek. Iedere handmatige handeling en repeterende taak kan geautomatiseerd worden. Althans, dat is onderdeel van onze visie: geautomatiseerde massapersonalisatie voor mobiele apparaten.